Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2018 17:21 - Бъдещето е тук
Автор: irinadi Категория: Бизнес   
Прочетен: 851 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Научих за компанията преди няколко месеца. Стори ми се нещо далечно и неразбираемо, нереално дори. Но покрай друг проект, от който съм част, се запознах с много успешни и иновативни хора, които силно препоръчваха и следяха компанията. Та реших и аз да се поровя малко, да се обогатя, да видя  какво пък му е толкова забележителното на проекта. И така:

Skyway е мащабен проект, регистриран бизнес, който ни дава възможност да станем част от него. Компанията притежава лицензи и патентни, ISO 9001 / http://rsw-systems.com/news/quality-management-system/ ; оценена е на 400милиарда долара със собственик Анатолий Юницкий. Той разработва технологията за струнния транспорт в продължение на 40 години. Неговата идея е да внедри струнния транспорт в света и да завземе 50% от капитализацията на транспорта в следващите години – доста амбициозно, признавам. Предимствата на този транспорт пред всички останали са: екологичен, по-бърз, без възможност от катастрофи, по-евтина крайна цена за потребителя и редица други.

Етап на развитие на компанията: 

Компанията започва строителството на тестово-демонстрационния център ЕкоТехноПарк (на територията на Беларус) през август 2015 година, включващ 15 етапа на развитие на проекта като в момента се намира в
12-ти етап. До края на тази година трябва да започнат десетина реални адресни проекта. Като през следващата година се очаква да са около 100 такива. Проектът е реален и ще намерите клипове и новини за договрки на Русия, Беларус, Индия, Австралия и други за осъществяване на адресен проект.

Как и колко мога да спечеля от Skyway ?

Компанията се финансира по метода народно финансиране. Всеки може да се възползва да стане съсобоственик и да притежава определен брой акции в компанията. След като бъдат разпродадени всички отпуснати акции, които са 73 млрд. (закупените за момента са малко
над 66 млрд), те ще излязат на борсата с номинална стойност от 1$, а прогнозите за поскъпването на акции са изключително добри като се очаква само за месеци след излизането им на борсата да поскъпнат до 10$, а в дългосрочен план от 10-15 години да стигнат 2000$ за акция. Изкупуването на всички акции се очаква да стане в най-кратки срокове и така компанията да излезе на борсата. Тогава ние ще можем да продаваме тези акции за 1$ или да ги запазим и да чакаме по-висока цена за продажба. Другият вариант за печалба е от дивиденти, които се очаква да започнат да се изплащат през 2020 година, като собственикът е обявил, че поне 20% от приходите ще бъдат разпределени между съсобствениците. 

Как да съм сигурен, че не хвърлям парите си на вятъра. 

Sky Way е регистрирана по британско право, с внесен уставен капитал от 136 млрд. паунда. При изплащане на пакет акции, инвеститора получава:

1. Сертификат на негово име;
2. Международен Договор (за всеки отделен пакет акции);
3. Требване;
4. Копие от Регистъра, в който са внесени личните данни на акционера;

Компанията има присвоен международен код, номер: ISIN - VGG322291094, при проверката на който се вижда името на компанията емитент - Eurasian Rail Skyway Systems Holding Limited.

В Договора ясно са отразени клаузите, които защитават интереса и правата на акционера. Требването, в съответствие с чл. 3.5 от Договора, потвърждава правото на акционера да получи в собственост акции клас "А" от Eurasian Rail Skyway Systems Holding Limited, юридически свободни от всякакви тежести, заедно с всички права, свързани със сигурността на акциите, включително правото да получава всички обявени дивиденти, изплащания или разпределяне на капитала, считано от датата, на която акциите преминават в негова собственост.
Повече от 1 000 000 души по цял свят проявяват интерес и поддържат проекта. Вече имаме повече от 400 000 активни акционери от 237 страни. Не оставайте встрани!

Всички документи, новини, сертификати могат да бъдат намерени тук:

https://www.facebook.com/groups/480390228991804/

Кратка презентация на проекта и неговия създател:

https://www.youtube.com/watch?v=wf6gmHpjSJg&t=310s

Facebook група:

https://www.facebook.com/groups/SkywayBG/






Гласувай:
3



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: irinadi
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 10182
Постинги: 4
Коментари: 3
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930